Problemet mes Athinës dhe Tiranës, gati marëveshja e re

Një dokument i ri i partneritetit strategjik po bëhet gati të nënshkruhet ndërmjet Tiranës dhe Athinës. Lajmin e dha Kryeministri shqiptar Edi Rama në një intervistë për një agjenci londineze. "Ne po përballemi me një proçes të vështirë por absolutisht të nevojshëm për zgjidhjen e çështjeve mes nesh. Ne po i përdorim këto probleme jo vetëm për t'i zgjidhur por dhe për ta transformuar zgjidhjen në një nivel të ri të partneritetit dhe bashkepunimit", kishte thënë Rama.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet