Astrit Patozi, Koordinator i Bindjes Demokratike

Rama mund të largohet dhe më shpejt nëse opozita bashkohet

Koordinatori i partisë më të re në vend "Bindja Demokratike", Astrit Patozi, mbështet linjën e një opozitë e cila e bën politikën e saj duke kërkuar votat dhe jo duke djegur mandatet. Rama ka dy rrugë që të largohet: vetë ose me votë. Në zgjedhjet e 2021 Rama duhet të largohet, por nëse opozita reflekton kjo mund të ndodhë dhe më parë. Bindja është e hapur për bashkëveprim opozitar, shton Patozi. Për një bashkëpunim të mundshëm më Partinë demokratike, Patozi tha se ai nuk përjashton askënd.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet