Rama për Corriere; kemi korrupsion, drogë dhe pakënaqësi

Një ditë pas protestës së opozitës, për të cilën kryeministri Rama mendon se është në krizë të thellë, ai flet për Corriere della Sera, duke pranuar korrupsionin e lartë, pakënaqësitë, ekzistencën e drogës në vend. Ekzistenca e drogës nuk flet gjithsesi për nivelin e saj, rritjen apo jo. ”Por, qeveria ime po bën atë që askush tjetër nuk ka pasur kurajën ta bëjë për të eliminuar këto të këqija të shoqërisë. Që në Shqipëri ka korrupsion është jashtë çdo diskutimi. Ka qenë dhe është një problem. Por, mund të them edhe se kjo qeveri po bën maksimumin për ta çrrënjosur”, tha Rama. Drejton vemendjen tek opozita dhe tek niveli i saj i ulët i përfaqësimit. "Kjo pakicë është më e dobët se ajo e zgjedhjeve të vitit 2017: nëse do të shkonim të votonim sot, ajo do të merrte më pak vota”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

5 Komentet

 1. katundari  e Hënë 18 Shkurt, 2019

  i mban o toni se i duhen ata. Te gjithe partite i kane kriminelet se me to mbajne pushtetin. Krimi, shtypja, presioni. E more vsh tani sesi mbreterohet?

 2. edlira  e Hënë 18 Shkurt, 2019

  me tem isha

 3. bardhyl bisha  e Hënë 18 Shkurt, 2019

  oj ti edlire sa shpejt i harrove palloclleqet e Birishes dhe birit te tij te vetem Bashes???? Ku ishte ti kur u vrane kater veta ne bulevard moj bibe?

 4. edlira  e Hënë 18 Shkurt, 2019

  ky pranon se ka droge dhe harron te thote se e mbushi shqiperine ne cdo cep me kanabis mbushi xhepat e tija dhe tani del e flet per dokrra kjo eshte qeveri e krimit te protestojme!

 5. toni  e Hënë 18 Shkurt, 2019

  atehere pse i mban kriminelet ne pushtet?