Rama për grabitjen në Rinas: sa më shumë sulmohet e baltoset, aq më shumë...

Me nje shenim ne rrjetin social Twitter, Rama e quan ndalimin e 4 personave te perfshire ne grabitje, si “një zhvillim inkurajues në rrugën e ndalimit dhe ndëshkimit ligjor të të gjithë autorëve të krimit”. Sipas tij, sa me shume baltoset policia, aq me shume rritet forca e saj goditese. Ndalimi i 4 personave të përfshirë në grabitjen e aeroportit,një zhvillim inkurajues në rrugën e ndalimit dhe ndëshkimit ligjor të të gjithë autorëve të krimit. Policia e Shtetit duhet të provojë përditë se sa më shumë sulmohet e baltoset,aq më shumë rritet forca e saj goditëse.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet