Rama takon Jahjagan: marëveshje të reja ekonomike me kosovën

Presidentja e kosovës Atifete Jahjaga viziton sot shqipërinë

TIRANE - Kryeministri Edi Rama priti sot në Presidenten e Republikës së Kosovës, Ahtifete Jahjaga dhe delegacionin që e shoqëronte, të cilët ndodhen për një vizitë zyrtare në vendin tonë. Jahjaga dhe Rama vlerësuan ecurinë e bashkëpunimit shumë të mirë që ekziston mes vendeve, falë zbatimit me sukses të një sërë marrëveshjeve në fusha me interes reciprok dhe u dakordësuan për intensifikimin dhe konsolidimin e mëtejshëm të këtij bashkëpunimi strategjik, në ekonomi, shëndetësi, arsim, shkëmbimet tregtare, etj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet