Rama, deputetëve: mos fusni mik, emërimet në administrata vetëm me konkurs

Kryeministri rama ka paralajmëruar të gjithë deputetët që të mos futen “mik” për të emëruar drejtorë në administrata, pasi të gjithë do t’u nënshtrohen konkursit. “Na propozoni emra, por po fitoi njeri tjetër më i mirë, mos hyni mik. Harrojeni emërimet e drejtorëve. Do të jenë më konkurs. “ Rama ka dhënë porosi për deputetët që ti shmangen emërimeve me mik, pasi në administata do të ketë vetëm njerëz të aftë për punë, dhe jo më emërime partiake.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet