Reeker, kriza kalohet përmes institucioneve

Zv.Sekretari amerikan i shtetit për euroazinë, Philip Reeker në nvizon faktin s vendi ynë duhet të pë rdorë instituconet pë r të zgjidhur krizë n e sotme politike. “Bojkotimi i tyre nuk është ajo që shpresuam të shohim”, shprehet ai. "Ata duhet ta zgjidhin situatën brenda kuadrit kushtetues”, tha Reeker. Një ditë më parë, gjatë një takimi me Ministrin në detyrë për europën dhe punët e jashtme, Gent Cakaj, zyrtari i lartë i Departamentit të Shtetit tha se Shtetet e Bashkuara të Amerikës konsiderojnë se Reforma në Drejtësi s’mund të jetë subjekt i asnjë kompromisi. Në lidhje me çeljen e negociatave, SHBA përsëriti se vendi i tij mbështet në mënyrë absolute çeljen e negocitave në Tetor.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet