Reforma Zgjedhore, Greminger takim me opozitën

Reforma zgjedhore ka mbledhur sekretarin e përgjithshëm të OSBEsë Thomas Greminger dhe krerët e PDsë në seli. Të pranishëm në këtë takim mësohet se është edhe shefi i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Bernd Borchardt. Një ditë më parë Damian Gjiknuri, i deleguari për Rëformën zgjedhore i bëri thirrje PDsë për të sjellë draftin e rëformën. Propozimet e opozitës pritën të zyrtarizohen brenda 30 ditësh.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet