Reforma zgjedhore ende në diskutim, Borchardt: versioni më i mirë që kemi patur

Ambasadori i OSBEsë foli sot nga Korça për Reformën zgjedhore, të cilin e quajti "versioni më i mirë" për vendit tonë. Është në dorën e shqiptarëve të zgjedhin. "Jemi shumë të angazhuar në proçesin e Reformës zgjedhore dhe është gjë shumë e mirë që kemi një bazë me themele për diskutim", tha Bernd Borchardt i cili shprehu vlerësim për rregullat e barazisë gjinore. Disa rekomandime teknike të OSBE/ODIHR nuk janë trajtuar, dhe "ne ngulmojnë që duhen berë", tha ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet