Takimi Rama - Macron: reformat dhe negociatat me Bashkimin Europian

K/ministri Edi Rama dhe Presidenti Emanuel Macron u takuan në samitit të Triestes ku folën për investimet rajonale dhe rrugën që Shqipëria po ndërmerr në përgatitjen e asaj që Rama e quajti "mandat reformash dhe negociatash me Bashkimin Europian". Një një postim tjetër, Rama thekson se Samiti i Triestes ishte mjaft inkurajues për rajonin dhe Shqipërinë. “Një Samit inkurajues për ecurinë europiane të rajonit dhe po ashtu për Shqipërinë, që këtë herë është e para në listën e projekteve të fituara për financim”, shkruan kryeministri Rama.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet