Taksa e re e pronës në faturën e energjisë elektrike nga 1 prilli

Nga 1 prilli të gjitha familjet dhe bizneset do të paguajnë taksën e re të pronës në faturën e energjisë elektrike. Njoftimi u bë nga ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj gjatë një konference për shtyp. Ahmetaj deklaroi se ka përfunduar metodologjia, e cila po diskutohet me Ministrinë e Drejtësisë përpara së të kalojë në qeveri.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet