Thirrja e dytë, Lleshaj: dialogu e vetmja rrugë

Ministri i brendshëm Sandër Lleshaj i shtrin dorën opozitës për negociata dhe siguron se me protestuesit opozita vetëm bëri detyrën. Kjo është thirrja e dytë që qeveria Rama i bën partisë Demokratike dhe opozitës. “Ne - tha ministri brendshëm - jemi të gatshëm që të dialogojmë me opozitën. Dialogu është e vetmja rrugë për të zgjidhur gjithçka. Protestuesit kanë ushtruar dhunë ndaj policisë, por policia ka mbajtur qëndrimin e duhur. Ne kemi vetëm dy objektiva ku e para në rast se ata do bëjnë dy hapa, policia do bëjë një hap por gjithmonë në zbatim të ligjit", garantoi ministri i Brendshëm.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet