Vetting-u për policinë “përçan” opozitën, PS-LSI votë pro, PD abstenoi

Pak para mesnatës, në mbyllje të seancës plenare, Kuvendi miratoi me 88 vota pro, 33 kundër dhe 1 abstenim vetting-un për policinë. LSI bashkoi votat me PS, kurse PD abstenoi në votimin e këtij ligji. Më herët, Ministri i Brendshëm, Xhafaj tha se me anë të vetting-ut policia shqiptare do të jetë ndër më të suksesshmet në botë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet