Zgjedhjet 2017: Aleanca nuk firmos. KQZ, dita e fundit

Sot është afati i fundit për rregjistrimin e koalicioneve zgjedhore në zgjedhjet e 18 Qershorit. Opozita nuk është rregjistruar, por as Aleanca nuk ka firmosur ende për koalicionin e ri. Komisioni qëndror i zgjedhjeve deklaroi dje se nuk ka shtyrje të afatit të rregjistrimit për zgjedhjet, duke lënë të kuptohet se sot është dita e fundit. PS nuk e përmendi këtë çështje ditën e djeshme, ndërsa LSI nuk është ende gati të firmosë, dhe sepse nënkryetari i LSIsë Luan Rama kishte thënë se "zgjedhjet janë të parat dhe se ne jemi në angazhuar dhe se ftojmë të gjitha partitë politike, në mënyrë të veòantë ato parlamentare të ngrihen në nivelin e përgjegjësive që kërkon ky moment i rëndësishëm".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet