Apple: lamtumirë ID Touch, sot zhbllokim me anë të shikimit

Apple do të jetë gati të thotë lamtumirë ID Touch, sistemi i njohjes së gjurmëve të gishtërinjve që përdoret për të zhbllokuar iPhone. Që nga viti i ardhshëm të gjitha iPhone-t e rinj do të kenë një risi. iPhone X, i cili do të prezantojë njohjen e fytyrës në vend të Touch ID, dhe do të mbërrijë në duart e konsumatorëve që nga 3 nëntori. Kjo do ti lejojë kompanisë për të qenë në avantazh në raport me konkurrencën.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet