BlackBarry lançon softuerin që skanon problemet e makinave në pak minuta

Kompania e madhe e telefonave BlackBarry ka lançuar një tjetër risi jo më për telefonat por për makinat. Programi i quajtur Jarvis skanon kodin binar të automobilave për të identifikuar dobësitë e sigurisë. Blackberry pretendon se mund të skanojë dhe të japë informacion në minuta, duke e zvogëluar kohën në një studim të rastit prej më shumë se 30 ditë deri në shtatë minuta. Pra me fjalë të thjeshta, programi i ri synon qe të zblulojë sigurinë që ka makina dhe problemet në pak minuta me atë të skanerit. Procedurë që ndryshe zgjat deri në 30 ditë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet