Facebook hap aplikacionin për fëmijët, Messenger Kids

Facebook hap për herë të parë aplikacioin për moshën nën 13 vjeç. Platforma ka të bëjë me një aplikacion të ri të dedikuar fëmijëve të quajtur Messenger Kids. Aplikacioni i ri, siguron kompania, nuk kërkon një llogari në Facebook të fëmijëve, por përdoret nëpërmjet llogarisë në rrjetin social të prindërve. Shkurtimisht, do të jetë mamaja dhe babai që autorizojnë përdorimin e Messenger Kids dhe vendosin se me cilat kontakte fëmijët e tyre mund të shkëmbejnë mesazhe dhe të fillojnë të chatojnë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet