Kinë, të kërkuarit e drejtësisë do të identifikohen nga menyra e të ecurit

Kina po bëhet gjithnjë e më shumë e sofistikuar për indentifikimin e njerëzve. Pas hapave gjigand në njohjen e një të kërkuari dhe nëse ndodhet në mes të një koncerti më miliona njerëz, autoritetet po punojnë për një mekanizëm të ri. Njohja vjen nga mënyra e ecjes ose vetëm nga silhouette. Ky sistem është një fazën e vet eksperimentale në Pekin dhe Shangai. Teknologia është venë në jetë nga kompania Ëatrix, që drejtohet nga Huang Yongzhen. Ky i fundit ka shpjeguar sesi është në gjendje të identifikojë një njeri 50 m., larg nëpërmjet mënyrës sesi ecën, apo nga silhouette e tij. Grupi ka mbledhur 14,5 milionë dollarë financime dhe pritet që shumë shpejt të hyjë në sistemin e sigurisë kombëtare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet