Moti i keq: koha e keqe përfshin Spanjën

Stuhitë siberiane kanë përfshirë dhe Spanjën, e cila është në gjendje alarmi për shkak të ngricave dhe dëborës në qëndër dhe në verilindje, në mënyrë të veçantë në Katalonja, ku trafiku ka patur sot vështirësitë e para për shkak të reshjeve të dëndura të shiut. Drejtoria e trafikut në Katalonja ka ndaluar qarkullimin me kamion mbi 7.5 ton, në rrugët dhe autostradat e vendit. I ftohti dhe dëbora ka përfshirë dhe brigjet e Mesdheut.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet