Së shpejti 157 emoji shumë interesante për smartphone-t tuaj, ja disa prej tyre

Së shpejt në smarphonet tuaj do të shfaqen rreth 157 emoji të reja shumë interesante. Duke nisur nga fyryrat nga më të ndryshmet, akull të ftohta apo te përfshira në flakë, këto emoji do ta ndryshojnë bisedën tuaj në komunimin me sms. Përveç fytyrave të njerëzve, një kopësht zoologjo i tërë do të jetë në tëlëfonin tuaj. Kangur, hipopotam, pallua, papagall dhe insekte nga më të ndeyshmet. Në mesin e ushqimeve të reja janë mango, fletë sallatë, mooncake dhe cupcake. Obekte të ndryshme si busull, top tenisi, sfungjer, sapun dhe infnit, simbonli i pafundësisë. Më emojit e reja të miratuara nga Konsorciumi Unicode, numri i tyre shkon në 2.823. Këto emoji do të shfaqen përgjatë 2018 në telefonat tuaj iOS dhe Android.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet