Sonte të gjithë me sytë nga qielli, nata kur bien më shumë yjet

Nëse i besoni mitit se dëshirat mund të realizohen gjatë rënies së yjeve, kjo është nata e duhur për ti shprehur ato. Nata sot do të jetë një spektakël në qiell pasi do të karakterizohet nga rënia e shumtë e yjeve. Do të ketë një shi meteorësh, që është parashikuar të jetë në mbrëmjen midis 13 dhe 14 dhjetorit. Sapo qiellin ta mbulojë errësira do të shihni me sy të lirë se si yjet do të bien masivisht. Duke qenë një fenomen i rrallë që nuk ndodh shpesh, ju sugjerojmë të mos e humbni!

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet