Tersa steam, rafti që të hekuros rrobat

Mbërrin rafti me të vërtetë inteligjent: mjafton vetëm të shtrish rrobat brenda dhe i hekurosh në mënyrë autonome. Ëndërr? Jo, dhe kushton më pak se një tharëse rrobash. Nëse e urreni hekurin, ju duhet vetëm një investim i vogël me rreth 350 Euro, dhe mund të keni këmisha të përsosura, dhe më tepër kohë të lirë për të bërë atë çfarë ju pëlqen. Kjo falë Tersa Steam. Mjafton të vendosni rrobat brenda raftit, të shtosh ujë dhe të shtypësh një buton. Për dhjetë minuta, këmisha juaj do t'ju kthehet gati, për t'u veshur. Për ata që duan më shumë, mjafton të shtojnë kapsula, të ngjashme me ato të kafesë, për deodorante të ndryshme.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet