Luciano Moggi në negociata për Dinamon ?

Prej 24 orësh Luciano Moggi, ish drejtuesi i Juventusit, një nga personazhet më të diskutuara të futbollit europian në vitet e fundit, i përfshirë dhe në probleme me drejtësinë italiane, ndodhet në Shqipëri, ku shoqërohet nga ish presidentit të Dinamos, Besnik Sulaj. Edhe pse Dinamo prej disa sezonesh gejndet në kategorinë e Parë, vazhdon të jetë pronë e familjes Sula. Por, zërat e fundit thonë që është hyrë në tratativa që klubi të administrohet nga familja Moggi. Sot, Luciano Moggi ndodhet në Elbasan Arena për të ndjekur takimin e vlefshëm për Kategorinë e parë atë ndërmjet Elbasanit dhe Dinamos.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet