Conte: ''Të fitosh Premier është më mirë se tre tituj në Itali''

Trajneri i Chelsea për Sky Sports: ''Të arrish i pari në kampionatin anglez do ishte një sukses i madhë në këtë kohë''

''Premier League më mirë se tre tituj në Serie A? Po, do ishte suksesi me i madh për mua, për klubin dhe për lojtarët''. Trajneri i Chelsea, pak orë para sfidës kundër Southampton, bën një krahasim me rezultatet e arritura në Serie A. ''Të fitosh kampionatin anglez - thotë për Sky Sports - do ishte një sukses i madh në këtë kohë. Për ta bërë sezonin nga i mirë në fantastikë nuk na mbetet të bëjmë një gjë: të fitojmë. Ky sezon - mbyll Conte - është shum e rëndësishme për të kuptuar që nuk fiton gjithmonë kush shpenzon më shumë. Duam të ndërtojmë, edhe avash, për tu bërë një fuqi e vërtetë''.

Author

Shkruaj një koment

0 Komentet