E bija e Mourinho në publik me një dekolde të bukur

Special One protagonist në një mbrëmje gala me të bijen Mathilde

Hermesnews - Mourinho ka qënë protagonist absolutë i mbrëmjes gala Gq Men of the year. Special One ka marrë vëmendjen e fotografëve jo vetëm për stilin e vet perfekt, por edhe përse për ta shoqëruar ishte e bija Matilde, 18 vjeçe, që kishte veshur një dekolde shumë sexi. Veshja e Matilde, shumë mike e Nial Horan e One Direction, ka një vlerë te pothuajë tre mij euro dhe është e markes Balmain, adhuruar nga motrat Kardashian.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet