Eva Carneiro: ''Për një grua është e pamundur të punojë në futboll''

Ish-mjekja e Chelsea-t pas perballjes me Mourinho-n: ''FA nuk pranoj të dëgjoj versionin tim të fakteve''

Hermesnews - Eva Carneiro kthehet të flase pas lamtumires tek Chelsea pas grindjes me Mourinho, akuzuar dhe hetuar per frazat ofenduese kundër mjekjes të Gibilterra dhe pastaj shfajësuar pas një hetimi të Federates Angleze: ''FA nuk pranoj të dëgjonte versionin tim të fakteve. Janë situata të tilla që e bëjnë të shumë të vështirë për femrat të punojnë në futboll". Ish-mjekja e klubit anglez, përmes një note zyrtare, thotë: ''Sezonin e kaluar kam pasur një eksperjenc të tillë që kishte të bënte me seksin, kur gjatë një ndeshje kundër West Ham më ofenduan rëndë. Por, edhe përtej fakteve të dukshëm, Federata e Futbollit i tha medias që nuk kishte ndodhur asgjë. Ja pse për një femer është e vështirë të imponohet në një bote si kjo".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet