Koronavirus, ndërpret stërvitjen mes Wuhanit dhe Krasnodar në Spanjë

Skuadra ruse merr vendimin për shkak të frikës së koronavirusit

Wuhan Zall, skuadra e fultbollit të qytetit aq të përfolur për koronavirus, ka mbërritur të mërkurë në Malaga të spanjës për një përiudhë përgatitjeje, por menjëherë ka plasur alarmi. Krasnodar, skuadra ruse e cila duhet të luante miqësoren me skuadrën kineze ka anuluar stërvitjen dhe ndeshjen.

“Të rinjë e skuadrës time nuk janë sjellës të virusit por lojtarë të futbollit”, ka deklaruar tekniku spanjoll Jose Gonzales. Skuadra është larguar nga Wuhan me 3 Janar. “Periudha e karantinës ka përfunduar, megjithatë kemi me vete një mjek i cili është në kontakt me sportistët dhe autoritetet spanjolle, i cili do të japë informacion mbi gjendjen e lojtarëve”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet