Moratti: ''Inter fito e mbaj larg Juve-n''

ish-presidenti zikalter: ''NJë fitore do ishte e rëndësishme edhe pse është shpejt të flasesh për titulli-n''

Hermesnews - "Një fitore e Interi-t do shërbente për të mbajtur larg Juventusi-n. Nëse fiton kandidon për titulli-n? Ka akoma kohë përpara kësaj". Ish-presidenti zikalter Massimo Moratti ka folur kështu për sfiden e ardhshme të kampjonatit ndërmjet ziklatërve dhe bardhezijve. E ka bërë në Umbria, në Tavernelle, ku i është vendosur emri i të atit Angelo fushes sportive. Një event i ndjekur prej shumë përsonave, jo vetëm të vendit, e nga shoqëria lokale komplet. "Të gjithë kanë dimostruar dashuri të madhe" ka thënë Moratti. "Janë shumë të lidhur - ka shtuar - me figuren e babait tim që këtu ka bërë shumë. E kjo dashuri është gjëja që më prek më shumë". Me Moratti-n, që në këtë rast ka kujtuar edhe takimet e Interi-t të vet me Perugia-n "që uroj ta rishoh në serie A", ishin edhe motra Bedy e Salvatore Bagni, ish-grifone e tani përgjegjës i sektorit të rinjve të Tavernelle-s.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet