Mourinho: ''Arbitrat? Tek Interi u stërviteshim 10 kundër 11...''

Tekniku i Chelsea në autobiografin e vet: ''Kam pasur gjithmonë ndjesin që arbitrat bënin gabime rradhazi në disfavorinë tonë''

Hermesnews - "Stërviteshim 10 kundër 11 për të qënë të përgatitur në raste përjashtimi. Kam pasur gjithmonë ndjesinë që arbitrat bënin gabime rradhazi në disfavorin tonë". Fjalë të Jose Mourinho. Tekniku i Chelsea ka kujtuar eksperjencen e vet në Itali në autobiografin e vet: ''Kemi humbur disa ndeshje - një ekstrakt i librit botuar nga 'Globoesporte' - , ishte një Romë shumë e fortë që na bënte presion dhe nëse përqëndroheshim në Champions kishim vështirësi në kampjonat. Arbitrat? Në njëfar pike, bëja të stërvitej skuadra 10 kundër 11: kisha ndjesin që arbitrat bënin gabime rradhazi në disfavorin tonë. Duke bëre stërvitje 10- kundër 11 skuadra ime ishte e përgatitur ndaj përjashtimeve. Harrova, por, të bëj stërvitje edhe në 9 kundër 11: mundë të ishte e nevojshme sepse kundër Sampdoria-s morrëm dy përjashtime (ndeshje e famshme për gjestin e prangave nga portugesi".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet