Rezultatet dhe renditja e Serisë A, Kampionati italian

Rezultatet e 9-të të Kampionatit Italian (REZULTATET DHE KLASIFIKIMI)

Atalanta-Bologna 1-0

Benevento-Fiorentina 0-3

Chievo-Verona 3-2

Milan-Genoa 0-0

Napoli-Inter 0-0

Sampdoria-Crotone 5-0

Spal-Sassuolo 0-1

Torino-Roma 0-1

Udinese-Juve 2-6

Lazio-Cagliari 3-0

-Renditja

Napoli 25

Inter 23

Juventus, Lazio 22

Roma 18

Sampdoria 17

Chievo 15

Bologna 14

Torino, Milan dhe Fiorentina 13

Atalanta 12

Sassuolo 8

Cagliari, Udinese, Crotone, Verona dhe Genoa 6

Spal 5

Benevento 0

Roma, Sampdoria shumë më pak.

-Renditja e shënuesve

13 rrjeta: Real estate (5 rigori-Lazio).

10 gola: Dybala (1 penallti-Juventus).

9 gola: Icardi (4-Inter).

7 gola: Mertens (3-Napoli); Dzeko (Roma).

6 gola: Thereau (3-Udinese / Fiorentina).

5 gola: Quagliarella (2-Sampdoria)

4 rrjete: Anglia (1-Chievo); Callejon dhe Insigne (Napoli).

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet