Christian Panucci

Shqipëri - Spanjë, Panucci: gjithçka mund të ndodhë

Trajneri i kombëtares Christian Panucci shprehet i kënaqur me dy ndeshjet e kombëtares, atë me Lihtenshteinin dhe Maqedoninë. Tani tifozët presin ndeshjen më Spanjën dhe Italinë. Panucci është i kënaqur më ndeshjet por nuk e fsheh dëshirën për të marrë gjashtë pikë në këto ndeshje. “Ne do të shkojmë në Spanjë duke synuar që të jemi sa më kërkues në fushën e lojës, e duke i krijuar probleme kundërshtarit, pasi gjithçka mund të ndodhë”, tha ai. “Italia mbetet Itali - pranon - Do të bëjmë ç’është e mundur për të arritur një rezultat pozitiv me italianet, kjo edhe pasi per momentin Italia nuk është në situate te mirë”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet