Në Prill fillon linja ajrore 'low cost' Tiranë - Budapest
Dervishaj, marëveshja që prej dy vitesh në Ministri

Nga Prilli i vitit të ri fillon punën linja Tiranë - Budapest low cost nga aeroporti i Kukësit. Ministri i transporteve Sokol Dervishaj ka firmosur dje marrëveshjen me palën hungareze, Ministrin e zhvillimit kombëtar Miklos Sesztak. Dervishaj e cilësoi këtë marrëveshje si mundësi për hapjen e shqipërisë ndaj turizmit dhe rritjen e shkëmbimeve tregtare. Marrëveshja me palën hungareze qendronte në tavolinën e palës shqiptare që prej dy vitesh. Ditë më pare Ministri hungarez kishte patur një vizitë inspektuese në aeroportin e Kukësit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet